Bij Twice werken we met lange termijn relaties. Zowel voor onze klanten als met onze medewerkers. Veel van onze klanten en medewerkers zitten al lang bij ons, en daar zijn we best een beetje trots op!

Daarnaast denken we aan maatschappelijke onderwerpen. Zo maken we met trots gebruik van puur Groene Zeeuwse energie, die opgewekt wordt door o.a. de Oosterschelde kering. Deze beschermt Zeeland tegen overstroming maar wekt ook energie op door de gemalen met eb en vloed.

Ook recycling staat op onze agenda. Dit wordt op verschillende manieren gedaan: we verzamelen stof die herbruikbaar is. Deze wordt gerecycled en terug gemaakt in een andere stof. Onze verdere reststoffen worden voor vullingen gebruikt voor bijvoorbeeld hondenkussens. Van ons overige vilt wordt onder andere een groene wand gemaakt. Deze wandhouder is bedoeld om te vullen met planten en zo een mooie groene wand binnen of buiten te maken.

Onze niet bruikbare pallets worden altijd opgehaald door vriendelijke doe- het- zelf-ers. Deze maken de leukste creaties van de overgebleven pallets.

Onze heftruck rijd elektrisch, nu alleen onze bedrijfswagens nog!

Wil je meer informatie over onze historie of over werken bij ons? Klik dan op een van de knoppen…

%d bloggers liken dit: