Wij zoeken talent!

Momenteel zoeken wij :

  • Naaisters: hoofdwerkzaamheden zijn naaien en wat bewerkingen zoals drukkers zetten en eind bewerkingen aan producten.
  • Productiemedewerkers: deze functie is all round in het bedrijf. Van inpakwerk, de snijmachines instellen tot het magazijn op orde houden
  • Technisch textiel medewerker: Hier zoeken we iemand die ons kan versterken aan de technische kant. Er worden veel grotere textiel oplossingen gemaakt bij ons met veel verschillende bewerkingen zoals lassen, lijmen, naaien en bijvoorbeeld ultrasoon snijden. Intern leren we je alles wat je moet weten om deze technieken te beheersen.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van maatwerk in vele sectoren. Het bedrijf levert op industrieel, medisch, agrarisch, sportief en technisch gebied. Dit wordt allemaal bij ons gesneden en gemaakt. Duizenden verschillende producten passeren onze machines. Vanwege onze snelle groei zijn we op zoek naar een naaister die ons team kan versterken.

Je leert op alle verschillende machines te werken en met alle verschillende stoffen. In teamverband en alleen maak jij het verschil door goed te zijn in je werk. We leiden je intern op en leren je hier de kneepjes van het vak.


Wat vinden we belangrijk:

  • Goede Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Een aanpak mentaliteit
  • Je heb affiniteit met textiel en/of naaien

Vul hieronder het sollicitatie formulier in en wij zullen bij interesse snel contact opnemen!

%d bloggers liken dit: